19.11. Nadal – Tsitsipas, tenis ATP London – ✅

Nadal – Tsitsipas, 21:00

Nadal nakon poraza u prethodnom kolu ATP Londona ima prioiritet pobede na ovom meču kako bi se plasirao u polufinale turnira. Izgubio je u prvom kolu od Thiema u 2 neizvesna seta, oba su igrana na taj brejk. Thiem se plasirao u polufinale, a Rublev je ispao, tako da pobednik ovog duela ima mesto u polufinalu.

Beton nije Nadalova omiljena podloga, nije se plasirao u polufinale ATP Londona još od 2015. godine i sada ga samo pobeda deli od polufinala.

U međusobnim duelima, Nadal je dobio 6 od prethodnih 7 mečeva sa Tsitsipasom, a zanimljivo je da su poslednja 2 duela na betonu igrana na 3 seta, dakle Tsitsipas je pružio solidan otpor.

Tsitsipas je svojih poslednjih 5 mečeva igrao na 3 seta, odnosno nijedan meč nije dobijao ili gubio bez osvojenog/izgubljenog seta.

Nadal je favorit u ovom meču i očekujemo njegovu pobedu, ali ukoliko neugodni Tsitsipas bude raspoložen za igru, mislimo da može da osvoji na ovom meču minimum 10 gemova protiv Nadala.

Win4u tip: Nadal – Tsitsipas – pobeda Nadala i ukupan broj odigran gemova više od 21,5 (1&ug+21,5), kvota 2.13 u Melbet kladionici

19.11. Nadal - Tsitsipas, tenis ATP London - ✅ 1

Glasaj
Podeli ovaj tekst na društvenim mrežama

Ostavite komentar na naše Tipove