14.11. Portugal – Francuska, Liga Nacija – X

Grupa A liga nacija i meč dve potpuno ravnopravne ekipe po svim parametrima pa i bodovima na tabeli ove grupe.

Meč u Francuskoj završen je remijem bez golova i ovaj meč je najbliži nerešenom ishodu, iako forma ukazuje na to da bi Portugal mogao pobediti ovaj put!!

Portugal je u prijateljskom meču igrao u kombinovanom sastavu jer je igrao protiv Andore i naravno lagano pobedio čak 7:0, dok se Francuska prilično obrukala porazom 0:2 od Finske na svom terenu. Ono što Francuze više od poraza treba da brine je jako loša igra u polju a sastav uopšte nije bio daleko od onog koji će igrati i protiv Portugala. Ali ovde ipak pričamo o svetskom prvaku kojeg će svakako biti jako teško pobediti u takmičarskom meču!

Pošto sumnjamo da Francuska za par dana od onako očajne igre i katastrofalne forme ključnih igrača može, za svega par dana, da odjednom odigra fenomenalno i pobedi protiv izuzetno jakog i uigranog Portugala, predlažemo da pokušate sa igrom na pobedu domaćina, a s obzirom na to da je svetski prvak Francuska jedna od najjačih reprezentacija sveta, ukoliko sumnjate u pobedu Portugala siguran izbor bi bio gol legende i kapitena reprezentacije Cristiana Ronalda. Srećno!

Win4u Tip: Portugal – Francuska – 1 (pobeda domaćina), kvota 2,37 u Melbet kladionici ili

Win4u Tip: Cristiano Ronaldo postiže gol u bilo kom trenutku, kvota 2,27 u Melbet kladionici

Portugal Francuska

 

Glasaj
Podeli ovaj tekst na društvenim mrežama

Ostavite komentar na naše Tipove