Informacije o stranici:

Na stranici je prikazan pregled dnevne ponude narednih 100 mečeva po sportu, sa prosečnim kvotama koje su „INFORMATIVNOG KARAKTERA“. Stranica ‘Pregled ponude mečeva’ služi kako bi korisnici sajta imali uvid u najzanimljivije predstojeće sportske mečeve i događaje. Na stranici ‘Pregled ponude mečeva’, prikazani su naredni dnevni sportski događaji, kao i informacije o prosečnim kvotama favorita i autsajdera. 

Kako bismo omogućili što više informacija i izbegli nepotrebne dodatne pretrage, na stranici su prikazane različite sportske liste sa prosečnim kvotama po sportovima. U sportskim listama su prikazane prosečne kvote za sportove: fudbal, košarka, tenis, odbojka, rukomet, hokej, bejzbol, američki fudbal, ragbi, vaterpolo, borilački sportovi (boks i MMA) i e-sport

Mečevi su prikazani/sortirani rastuće prema vremenu početka, odnosno mečevi koji prvi počinju nalaze se pri vrhu, ka mečevima koji počinju kasnije u toku dana – pri dnu stranice.

Dodatni sadržaji: 

Dok analizirate dnevnu ponudu, u meniju sa desne strane možete slušati radio i pogledati chat gde drugi korisnici sajta mogu podeliti korisne i zanimljive informacije ili razmeniti mišljenja vezano za sportske mečeve. Isto tako, možete i vi ostaviti komentar na chat-u, koji drugim čitaocima može biti sugestija ili vam je jednostavno zanimljiva trenutna tema o kojoj se diskutuje. 

Za čitanje i pisanje poruka na chat-u nije potrebno logovanje ili ostavljanje ličnih podataka.

Pored pregleda dnevne ponude, chat-a i slušanja radija, ispod pregleda rezultata nalaze se igre koje su na stranici postavljene kao zabava.

U delu gde se nalaze igre, postavljeno je i glasanje za omiljenu igru, gde usled glasanja – igricu sa najmanjim brojem glasova periodično menjamo.

Želimo vam dobru zabavu 😉 

Pregled ponude mečeva sa prosečnim kvotama

Pregled ponude mečeva

Pregled promena kvota - Kvote u padu

Igre