Informacije o stranici

Na stranici su prikazani sportski Tipovi, odnosno tipovanje (nagađanje) ishoda mečeva, koji su postavljeni isključivo u vidu zabave„INFORMATIVNOG SU KARAKTERA“. Tipovi koji su prikazani, postavljeni su na osnovu dugogodišnjeg praćenja dešavanja u svetu sporta i prikupljanja informacija sa sportskih portala. Tipovanje mečeva na ovoj stranici rade Tipsteri sa dugogodišnjim iskustvom u svetu klađenja i kreiranju kvota. Objavljeni tipovi mogu i ne moraju biti pogođeni i njihova prolaznost ne može biti garantovana. 

Postavljene tipove i predloge možete ispratiti, njihov pregled na ovoj stranici je potpuno besplatan, dakle ne zahteva bilo kakvo članstvo, plaćanje ili slično. 

Stranica sadrži tipovanje za mečeve iz sporta fudbal i ostalih sportova.

  • Tipovanje predstavlja mišljenje o ishodu sportskog događaja.

Ciljevi stranice

Svrha sajta nije bilo kakva obmana korisnika da su tipovi ‘sigurica’, već isključivo zabava, ali i pomoć u vidu skraćenog vremena za traženje i odabir zanimljivih događaja i iz tog razloga svi tipovi su besplatni.

Tipsteri koji predlažu svoje tipove nagađaju ishode mečeva na osnovu statistike, istraživanja i praćenja sportskih dešavanja duži niz godina. Tipsteri umesto svojih imena koriste korisnička imena i slike koje su sami odabrali.

Jedan od ciljeva nam je da, pored onih posetilaca sajta koji prate sport i tipovanje, kvote i kladionicu – omogućimo i onima koji ne žele da provode mnogo vremena u odabiru događaja za praćenje (ili uplatu tiketa) da bez mnogo ‘muke, mozganja i stresa’ odaberu događaje koje će pratiti. Nakon toga, na stranicama win4u sajta mogu pratiti rezultate sportskih događaja, razmenjivati utiske, odigrati neku od zanimljivih igara ili odabrati neki drugi sadržaj u vidu zabave 🙂 

Shodno navedenom, svrha postavljanja tipova je isključivo zabava i razmena iskustva i mišljenja korisnika, kako bi tipovi i sadržaji vremenom postali još bolji i kvalitetniji. Cilj nam je povećanje zadovoljstva i broja naših posetilaca.

Za postavljene tipove dana možete glasati, čime će drugi korisnici imati uvid u najbolje tipove na osnovu broja glasova.

Dodatni sadržaji 

Dok analizirate objavljene tipove na ovoj stranici, u meniju sa desne strane možete pogledati najnovije sportske vesti, odigrati neku od brzih igara ili poslati nam Vaše tipovanje mečava u meniju sa desne strane. Isto tako, možete i ostaviti komentar na nekom od objavljenih tipova, koji drugim čitaocima može biti sugestija ili ukoliko Vam se jednostavno dopada i podržavate objavljenu analizu.

Za čitanje i pisanje komentara na Tipovima nije potrebno logovanje, ali je potrebno upisati validnu e-mail adresu. Komentari pre objave prolaze verifikaciju od strane administratora stranice.

Pri dnu stranice nalazi se polje za ostavljanje komentara o stranici i tipovima, na kojem takođe možete ostaviti svoje utiske.

Želimo vam dobru zabavu 😉 

Tipovanje - Top mečevi

Svakodnevne analize i tipovanje najzanimljivijih mečeva! Najatraktivnije mečeve analiziraju win4u tipsteri sa iskustvom u kreiranju kvota i višegodišnjim klađenjem. Fudbal, košarka, američki fudbal, tenis i ostali sportovi, samo Top mečevi.

👇 Klikni na naslov ispod i pogledaj win4u tipovanje i analize mečeva. 👇

Tipovi - win4u Tipsteri

Prati svoje omiljene tipstere!

Tipster Suarez

Tipuje: Tikete i dnevne najatraktivnije mečeve za praćenje.

Specijalnost: Fudbal

Naši tipovi 3

Istorija tipovanja

Pogođeno mečeva (u 2021.):
Pogođeno mečeva 71%

Analiza mečeva

Vreme do početka narednog meča

Tipster Quaresma

Tipuje: Singlove.

Specijalnost: Fudbal, američki fudbal

tipovanje

Istorija tipovanja

Pogođeno mečeva (u 2021.):
Pogođeno mečeva 0%

Analiza mečeva

Vreme do početka narednog meča

Tipster Neimar24

Tipuje: Uglavnom specijale (ofsajdi, broj šuteva, kartoni, poeni, dueli košarkaša i sl.).

Specijalnost: Fudbal (specijali), košarka, tenis

Naši tipovi 4

Istorija tipovanja

Pogođeno mečeva (u 2021.):
Pogođeno 0%

Analiza mečeva

Vreme do početka narednog meča

 

Pređi na stranicu Arhiva prethodnih tipova

Pređi na stranicu Forum

Pređi na stranicu Sportske vesti