Informacije o stranici

Na ovoj stranici nalazi se tipovanje svih posetilaca sajta. Tipovanje, odnosno nagađanje ishoda mečeva, postavljeno je isključivo u vidu zabave„INFORMATIVNOG JE KARAKTERA“. U tipovanju se možeš oprobati i ti, popunjavanjem jednostavne forme ‘Pošalji tvoj Top tip’. Kako bi poslao tvoj tip nije potrebno logovanje ili registracija. Potrebno je samo posedovanje e-mail adrese. Objavljeni tipovi mogu i ne moraju biti pogođeni i njihova prolaznost ne može biti garantovana.

Postavljene tipove i predloge možete ispratiti, njihov pregled na ovoj stranici je potpuno besplatan, dakle ne zahteva bilo kakvo članstvo, plaćanje ili slično.

Kako bi Tipovi bili raspoređeni u adekvatne kategorije, poželjno je da prilikom popunjavanja forme odaberete Kategoriju i Tag.

Kategorije služe za povezivanje objava-tipova sa sličnom temom, a tagovi za povezivanje objava jednog korisnika, čime će ostali posetioci imati uvid u sve tvoje tipove.

Korišćenje kategorije i taga, kao i popunjavanje ostalih polja detaljnije je opisano u kartici ‘Pomoć’.

Ciljevi stranice

Svrha sajta je zabava, ali i pomoć u vidu skraćenog vremena za traženje i odabir zanimljivih događaja.

Jedan od ciljeva nam je da, pored onih posetilaca sajta koji prate sport i tipovanje, kvote i kladionicu – omogućimo i onima koji ne žele da provode mnogo vremena u odabiru događaja za praćenje (ili uplatu tiketa) da bez mnogo ‘muke, mozganja i stresa’ odaberu događaje za praćenje. Pored toga, možete pratiti i posetioce sajta koji su Vam najzanimljiviji i uvek imaju dobre Tip-ove. Nakon toga, na stranicama win4u sajta možete pratiti rezultate sportskih događaja, razmenjivati utiske, odigrati neku od zanimljivih igara ili odabrati neki drugi sadržaj u vidu zabave 🙂

Svrha postavljanja tipova je isključivo zabava i razmena iskustva i mišljenja korisnika, kako bi tipovi i sadržaji vremenom postali još bolji i kvalitetniji.

Za postavljene tipove posetilaca sajta možete glasati klikom na ‘Like’ dugme u donjem levom uglu Tipa, čime će drugi korisnici imati uvid u najbolje tipove na osnovu broja glasova.

Tipovi sa najviše glasova biće prikazani u desnom delu stranice u segmentu ‘Tipovi sa najviše glasova’.

Dodatni sadržaji 

Dok analizirate objavljene tipove na ovoj stranici, u meniju sa desne strane možete slušati radio i pogledati chat gde drugi korisnici sajta mogu podeliti korisne i zanimljive informacije ili razmeniti mišljenja vezano za sportske mečeve/tipove. Isto tako, možeš i ti ostaviti komentar na chat-u, koji drugim čitaocima može biti sugestija ili ukoliko ti je jednostavno zanimljiva trenutna tema o kojoj se diskutuje.

Za čitanje i pisanje poruka na chat-u nije potrebno logovanje ili ostavljanje ličnih podataka.

Želimo vam dobru zabavu 😉

Pošaljite nam Vaše tipove, koji će odmah biti objavljeni na našim stranicama. 

Forma za slanje Tipova popunjava se na sledeći način:

  1. Unesite naslov poruke – ovde unesite događaj i tip koji mislite da će doći. Primer:Barcelona-Real Madrid, tip X. Možete kao dodatak dodati i kvotu koja je ponuđena na taj tip u nekoj od kladionica. Naslov poruke je vidljiv svim korisnicima, zato je bitno da se odmah iz naslova vidi ukratko tip koji pogađate. 
  2. Unesite tekst poruke – u ovom polju možete upisati tekst vezano za tip koji pogađate. Tekst je vidljiv posetiocima sajta tek kada kliknu na Vaš naslov, isto kao i opcije za lajkovanje.
  3. Dodajte sliku – ukoliko imate zanimljiv tiket koji želite da podelite sa ostalim posetiocima sajta, možete ga objaviti tako što ćete ići na opciju ‘Choose file’
  4. Dodajte kategoriju – tipovi i tekstovi su podeljeni prema kategorijama, koje olakšavaju pregled zajedničkih tema koje Vas zanimaju. Iz tog razloga poželjno je da prilikom postavljanja tipova ili drugog sadržaja odaberete kategoriju iz padajućeg menija.
  5. Postavite Tag – tagovi služe za povezivanje Tipova i/ili objava koji su od jednog istog korisnika (mogu imati i širu primenu, ali za sada ćemo pomenuti samo ovu). Na taj način, klikom na tag, drugi posetioci će moći da pregledaju sve Vaše tipove i objave.
  6. Unesite nadimak – ovde unesite željeno ime, koje će Vam služiti kao nadimak po kojem ćete biti prepoznatljivi na sajtu. Vodite računa da se ne potpišete kao neko od postojećih korisnika, jer u suprotnom te posetioce ćemo blokirati.
  7. Unesite e-mail adresu – u ovom polju unesite Vašu e-mail adresu
  8. Provera robota – izračunajte zbir i unesite u polje ‘Enter sum’, kako bismo sprečili neželjene poruke
Pošalji Top tipove ili zanimljive tikete koje želiš da podeliš sa ostalim posetiocima sajta. Objavljivanje je jednostavno – popuni tabelu ispod i zatim klikom na dugme ‘Pošalji’ – tvoj sadržaj će biti objavljen. Potrebno je samo da je tvoja e-mail adresa ispravna. Koristite kategorije i tagove kako bi tvoj sadržaj bio grupisan sa drugim sličnim sadržajem.
Pošalji tvoj Tip

Pošaljite Vaš Tip

Pošalji Top tipove ili zanimljive tikete koje želiš da podeliš sa ostalim posetiocima sajta. Objavljivanje je jednostavno – popuni tabelu ispod i zatim klikom na dugme ‘Pošalji’ – tvoj sadržaj će biti objavljen. Potrebno je samo da je tvoja e-mail adresa ispravna. Koristite kategorije i tagove kako bi tvoj sadržaj bio grupisan sa drugim sličnim sadržajem.
Испуните обавезна поља.
Izaberite sliku

Tipovanje - najnoviji tipovi korisnika

Tipovanje - svi tipovi

Engleska 3 🔚

Ocekujuci goleadu! Smatram Englesku 3 pogodnom ligom za golove, a …
Pročitaj ceo tekst

Tipovanje za 21.02.2021. 🔚

Tipovanje za 21.02. Engleska 1West Ham – Tottenham – GG …
Pročitaj ceo tekst

Tipovanje za 17.02. 🔚

Tipovi dana za 17.02. Liga šampionaPorto – Juventus – 0-2 …
Pročitaj ceo tekst

Singl dana, 15.02.2021. (2,45 kvota)✅

Copenhagen – Sonderjyske Singl tipovanje dana je meč Danske Superlige, …
Pročitaj ceo tekst

Tipovanje za 15.02.2021. 🔚

Tipovanje za 15.02. Engleska 1: West Ham – Sheffield – …
Pročitaj ceo tekst

Tipovanje za 13.02.2021. 🔚

Tipovi dana za 13.02.Danas se igra veliki broj utakmica. Treba …
Pročitaj ceo tekst

Tipovanje za 12.02.2021. 🔚✅

Tipovanje za 12.02.2021. Mečevi koje tipujemo danas: Nemačka 1: Leipzig …
Pročitaj ceo tekst

Tipovi dana, 10.02.2021. 🔚

Tipovanje mečeva za 10.02. I danas u ponudi imamo dosta …
Pročitaj ceo tekst

Tipovi dana, 09.02.2021. 🔚

Tipovanje najzanimljivijih mečeva za 09.02. Biće zanimljivih fudbaskih duela u …
Pročitaj ceo tekst

Al Ahly – Bayern M. – ❌

Polufinale svetskog klubskog prvenstva koje se igra u Kataru.Pobednik će …
Pročitaj ceo tekst

Tipovi dana, 08.02.2021. 🔚

Tipovanje dana za 08.02.2021.: Engleska 1: Leeds – Crystal Palace …
Pročitaj ceo tekst
Loading...

Pregled objava po Tagovima - Tipsterima

Otvori objave po Kategorijama