Ciljevi

Win4u sajt je sajt informativno-zabavnog karaktera. Cilj nam je da na sajtu obezbedimo zanimljive sadržaje prvenstveno iz sveta sporta, a zatim i biznisa, informacionih tehnologija (IT), automobilizma i drugih tema – čime će naši posetioci prilikom svake posete pronaći nešto novo i interesantno.

Misija

Pored sadržaja koji su zabavnog karaktera (tipovanja, igre, praćenje rezultata, pregled ponude, magazin..) na stranici možete pronaći i drugi sadržaj koji će vam omogućiti da održite korak s’ vremenom i proširite svoja znanja (sportske vesti, vesti iz sveta biznisa, tehnoloških novina i dostignuća, biznisa..).

Vizija

Trudimo se da povežemo sport, zabavu i praćenje novina, kao i da omogućimo posetiocima sajta da aktivno učestvuju u diskusijama i razmeni iskustva.

Isto tako, potrudićemo se da izmenama i novinama na sajtu konstantno poboljšavamo korisničko iskustvo i obogaćujemo sadržaj. 

Sadržaj na stranicama sajta se iz minuta u minut menja i osvežava, tako da vas prilikom svake posete sajta očekuju nove zanimljivosti. 

Sadržaj i kome je win4u sajt namenjen

Ovaj sajt, kao i sadržaj na njemu, namenjen je posetiocima koji prate dešavanja u svetu sporta, biznisa, informacionih tehnologija i koji, pored čitanja naslova na stranicama win4u sajta, žele da se zabave, pogledaju iskustva drugih posetilaca ili imaju nekih nedoumica u vezi sporta i tipovanja i žele da podele svoja iskustva.

Trudimo se da sadržaj bude interesantan svim našim posetiocima i da vas svakim ulaskom na sajt očekuje novi sadržaj.

Trenutni sadržaj ćemo unaprediti u smeru da olakšamo i ubrzamo određene funkcionalnosti.

Stranice koje sadrže tipovanja na sportske događaje su informativnog i zabavnog karaktera, dakle ne bi trebalo da vam predstavljaju izvore za ostvarivanje zarade, već odluku o tome da li ćete ih pratiti ili ne – donosite sami.

Admini postavljaju tipove isključivo na osnovu svojih mišljenja i iskustva.

Isto tako, kao i sav ostali sadržaj, potrudićemo se da sadržaj vezano za tipovanja dodatno unapređujemo. 

Sadržaj na win4u sajtu

Rezultati uživo

Na stranici Rezultati uživo možete pratiti dešavanja na sportskim događajima odmah nakon što se dese. Isto tako možete pogledati rezultate već završenih mečeva istog ili prethodnih dana.

Pregled ponude

U segmentu Pregled ponude mečeva možete pogledati dnevnu ponudu mečeva po sportovima, sa prosečnim kvotama na konačne ishode. Takođe, možete pogledati poređenje kvota po kladionicama za konkretne mečeve koji vas interesuju ili pogledati tabele plasmana omiljenih ekipa u ligi.

Tipovanja

U segmentu Predlozi i tipovanja možete pogledati mišljenje admina, kao i korisnika sajta na ishode određenih sportskih dešavanja. Postavljene tipove možete pratiti na win4u stranicama Naši tipovi i tipovanje. Ishode postavljenih tipova možete pratiti na stranici 'rezultati uživo', a administratori nakon završetka meča postavljaju vizuelni prikaz da li je aktivni tip pogođen ili ne.

Sportske vesti i magazin

U ovom segmentu možete pogledati najzanimljivije naslove iz sveta sporta, biznisa, tehnologije, automobilizma i drugih vesti. Nove vesti se konstantno dodaju, te uvek možete pratiti dešavanja iz minuta u minut.

Forum

Forum je stranica na kojoj korisnici mogu diskutovati o određenim sportskim temama i razmeni iskustva. Kako bi teme foruma bile interesantne svim posetiocima, potrebno je pročitati i poštovati pravila foruma.

Igre

Kako bismo posetu stranica učinili još zabavnijom, na najposećenijim stranicama nalaze se igre (pri dnu stranica), koje možete igrati dok čekate da se promeni rezultat, postavi nova poruka u chatu ili čekate da se neki od drugih sadržaja osveži. Igre možete pronaći i sa desne strane ekrana u delu 'Brze igre'.